0180 - 62 26 66 info@vanhemertwoonsfeer.nl

Houten Jaloezieën bij Van Hemert Woonsfeer…

Houten jaloezieën hebben een verhoogd decoratief karakter. Door de houten lamellen hebben de jaloezieën duidelijk meer body. Dit geef een luxe en sfeerverhogende uitstraling. Diverse hout soorten geven een bijzondere dimensie aan dit product. Denk hierbij aan hardhout – bamboe – ambachi, maar ook composiet en PVC behoren tot de mogelijkheden met speciale doeleinden zoals badkamers en natte ruimtes.

Bezoek onze showroom in Barendrecht

Met bijna 30 jaar ervaring is van Hemert Woonsfeer een begrip in omgeving Barendrecht en de regio Rotterdam, maar ook ver daarbuiten leveren wij onze goederen en diensten. Van Hemert Woonsfeer staat voor kwaliteit en service. Wij leveren bijna elk gerenommeerd merk tegen een goede prijs kwaliteitverhouding. Voor Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht staat voor ‘puur vakmanschap! Goed advies, maatwerk, en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze showroom in Barendrecht biedt u een ruim assortiment Houten Jaloezieën en nog veel meer verschillende soorten raamdecoratie. Ook kunt u bij ons terecht voor Vloeren, Zonwering en Bedden.

U kunt natuurlijk gewoon bij ons binnenlopen. Maar u kunt ook een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Dan hebben we de tijd voor een uitgebreid advies op maat.

Afspraak maken? Vul het formulier in…

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. 

    Afspraak maken

    Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

    Afspraak plannen

    You have Successfully Subscribed!