0180 - 62 26 66 info@vanhemertwoonsfeer.nl

Over ons

Historie Van Hemert Woonsfeer

Met 30 jaar ervaring is van Hemert Woonsfeer een begrip in de regio Drechtsteden en regio Rotterdam, maar ook ver daarbuiten leveren wij onze goederen en diensten. Van Hemert Woonsfeer staat voor kwaliteit en service. Wij leveren bijna elk gerenommeerd merk tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding.

In 1988 startten we in Papendrecht aan de veerweg (nr 1- 3) aan het winkelcentrum de Meent. Deze winkel is later door de Gemeente Papendrecht in 2006 aangekocht voor de uitbreiding van het winkelcentrum de Meent. In Barendrecht werd in 1992 een tweede winkel geopend op de Middenbaan 89. Echter, na 5 jaar bleek deze winkel te klein te zijn door het snel groeiend klanten bestand. Daarom werd er besloten om te verhuizen naar het voormalig Blokker pand aan ’t Vlak nummer 5. Met meer dan een dubbele oppervlakte aan ruimte, vergeleken met ons voormalige pand,  kunnen we u hier onze producten nog beter en completer presenteren.

Kom eens langs en bekijk onze ruime assortiment laminaatvloeren, raamdecoraties, zonnewering, bedden en meubels. Een groot deel van onze klanten komt o.a. uit Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Heerjansdam, Rhoon, Hendrik Ido Ambacht en omgeving.

Dé interieurspecialist van Barendrecht

Voor Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht zijn ‘puur vakmanschap, een goed advies, maatwerk, een goede service en betaalbare kwaliteit’ al jaren vanzelfsprekend.

We proberen onze klanten niet alleen het beste te bieden, maar proberen hen ook steeds te blijven verrassen. Dat heeft ons de afgelopen jaren een grote en trouwe klantenkring opgeleverd. En daar zijn we best trots op!

Dat onze klanten ook in de toekomst bij ons blijven kopen, vinden wij niet vanzelfsprekend. Wij zullen ons moeten blijven bewijzen. Daarom zijn wij aangesloten bij de ‘Interieurspecialist’, een collectief van vakspecialisten in de woninginrichting in Nederland. Jaarlijks zullen wij getoetst worden aan de kwaliteitsnormen die gesteld worden aan een Interieurspecialist. Dit geeft u de zekerheid dat u ook in de toekomst bij ons aan het juiste adres bent!

 

Vragen? Bel ons gerust: 0180 – 62 26 66

Jaren ervaring

Klanttevredenheid

Dagen per week bereikbaar

Afspraak maken

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

Afspraak plannen

You have Successfully Subscribed!