0180 - 62 26 66 info@vanhemertwoonsfeer.nl

PVC vloeren actie

24% korting PVC vloeren actie

Profiteer nu van onze actie PVC XL Vloeren…

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking en is net zo mooi is als echt hout en net zo gemakkelijk te leggen als laminaat. PVC vloeren zijn enorm duurzaam, daar waar het eerst alleen voor commerciële doeleinde werd gebruikt, heeft de PVC vloer de laatste jaren een doorbraak gemaakt op de consumentenmarkt. De voornaamste reden hiervoor is dat PVC vloeren sterk, trendy en enorm makkelijk in onderhoud zijn. De PVC vloeren zijn waterafstotend en zéér geschikt voor vloerverwarming, geen koude voeten dus. Ook met vloerkoeling zijn PVC vloeren ideaal.

PVC vloeren zijn leverbaar in 0,30 mm en 0,50 mm met of zonder registered embossing (natuurlijk uiterlijk). Tevens zijn ze verkrijgbaar in lijm (dryback) click . Een click PVC vloer werkt vrijwel hetzelfde als het leggen van een click laminaatvloer, men kan de PVC stroken eenvoudig in elkaar klikken. Een lijm pvc vloer wordt vastgelijmd op een vloer en heeft verder geen ondervloer nodig, belangrijk is dat de vloer goed geëgaliseerd is!

24% korting!

Afgelopen maart hebben wij ons 30 jarige bestaan mogen vieren. Dankzij groot succes hebben wij onze pvc vloeren actie verlengd. Keuze uit verschillende natuurgetrouwe kleuren.

 • XL afmeting 1530 x 253 mm
 • 0,55 mm  toplaag extra mat
 • Register embossing (natuurgetrouw)
 • 20 jaar garantie op doorslijten van toplaag

Normaal kost deze PVC Vloer € 84,95 p/m2.

Nu voor slechts €64,95,- p/m2

Dit is inclusief het leggen (visgraat meerprijs) en egaliseren (3mm beton).

Afspraak maken? Vul het formulier in…

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. 


  In onze showroom in Barendrecht vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren van diverse topmerken zoals Quick Step, Therdex, Beautifloor, mFLOR en Novilon. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden van PVC vloeren. Zo hebben wij veel verschillende kleuren patronen en kunnen we u adviseren over de verschillende legmethodes.

  De grootste voordelen van een PVC vloer:

  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Brandvertragend
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

  Het leggen van een PVC vloer

  Wij raden altijd aan om uw PVC vloer te laten leggen door een specialist. Het is namelijk belangrijk dat de vloer op de juiste manier gelegd is om er optimaal plezier van te hebben. Zo is het belangrijk dat de vloer geëgaliseerd is voordat de vloerdelen geplaatst worden.

  Van Hemert Woonsfeer wordt door de omgeving van Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Heerjansdam, Rhoon en Ambacht gezien als dé specialist in PVC vloeren en wooninrichting.

  van € 84,95 voor € 64,95 p/m2 All-in prijs met 0,30 mm toplaag

  Afspraak maken

  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

  Afspraak plannen

  You have Successfully Subscribed!