0180 - 62 26 66 info@vanhemertwoonsfeer.nl

Profiteer nu van onze voorjaars shutter actie.

Onze uitgebreide collectie Shutters is van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren bekende merken Shutters in de uitvoering hardhout. Waarom Hardhouten Shutters? Deze zijn aanzienlijk stabieler en van betere kwaliteit ten opzichte van M.D.F. en Lindehouten Shutters.

Shutters geven uw woning een ongeëvenaarde uitstraling en is te combineren met zowel een klassiek als modern interieur. Shutter geven u de mogelijkheid om te spelen met het licht door de lamellen te kantelen of de luiken open te zetten.

De shutterpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 63, 89 en 127 mm. Tevens kunt u kiezen uit diverse fraaie randafwerkingen en bediening met- of zonder stok. Kleuren zijn onbeperkt met een eigen kleuren lijn. Kortom, als u een Eyecatcher voor uw woning zoekt, kies dan voor Shutters bij Van Hemert Woonsfeer. Wij hebben een enorm scherpe prijstelling en de beste service want wij komen de Shutters op locatie meten, ze worden op maat gemaakt en indien gewenst, professioneel gemonteerd.

Een grandioze actie, speciaal voor u!

Shutters hebben sfeervolle uitstraling en zijn praktisch in alle ruimtes toepasbaar. Deze decoratieve hardhouten Shutters zijn een goede vervanging voor uw gordijnen en binnen zonwering. Kies uit 6 verschillende kleuren wit en uit verschillende stijlen of breedte van lamellen. Met de Shutters van Van Hemert Woonsfeer is veel mogelijk. En de prijs… Normaal kosten deze shutters in de uitvoering hardhout €375,- p/m2.

25 % korting

Nu voor slechts €299,- p/m2.

Reserveren voor deze aanbieding voor latere levering is mogelijk. Montage tegen meerprijs mogelijk.

Afspraak maken? Vul het formulier in…

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.


    Afspraak maken

    Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

    Afspraak plannen

    You have Successfully Subscribed!