Werken bij een mooi familiebedrijf - vanhemertwoonsfeer.nl
0180 - 62 26 66 info@vanhemertwoonsfeer.nl

Werken bij van Hemert

Vacature

Wie zijn wij:

Al meer dan 30 jaar maken wij samen met onze klanten van elk interieur iets moois. Wij zijn tevreden wanneer onze klanten ook tevreden zijn. Wij onderscheiden ons graag van de grote winkel ketens en houden het graag persoonlijk. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Wij bieden onze klanten dat stukje extra wat het speciaal maakt!

Werken bij van Hemert
In ruim 30 jaar is van Hemert Woonsfeer uitgegroeid tot een begrip in de omgeving van Barendrecht. Met de 2e generatie aan het roer zijn wij een jong en dynamisch bedrijf.  Er heerst nog altijd een warm familiegevoel bij van Hemert Woonsfeer. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Zo krijg je een mooi salaris, en natuurlijk begeleiden we je goed tijdens je werkzaamheden; je loopt mee met een ervaren collega en in het enthousiaste (montage) team zul je je snel thuis voelen.

sbb-beeldmerk-fcZonwering monteur

Wij zoeken:
Leerling monteur/stoffeerder (32-38 uur per week)

Wie zoeken wij? Wij zoeken mensen die hun vmbo-diploma hopen te behalen. Voor je werk als leerling monteur/ stoffeerder is het belangrijk dat je precies en zorgvuldig werkt. Als leerling monteur ben je allround: je hebt verstand van het monteren van raamdecoratie, maar ook van laminaatvloeren leggen, zagen en MDF plinten plaatsen. Deze werkzaamheden dagelijks uitvoeren is voor jou dus ook geen probleem samen met de monteur. Het is je uiteindelijke doel om een mooi resultaat af te leveren en tevreden klanten achter te laten.

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

PROFIEL:
– U heeft twee rechterhanden.
– U kunt klantgericht denken.
– U heeft geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit.
– U solliciteert voor minimaal 32 of max. 38 uur.

WIJ BIEDEN:
– Een prettige werksfeer.
– Goed salaris overeenkomstig met uw ervaring.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Mogelijkheid voor externe opleidingen

GEÏNTERESSEERD EN ZIET U DE UITDAGING ZITTEN?!

Stuur uw C.V. per mail naar: info@vanhemertwoonsfeer.nl

De sollicitatieprocedure Als je interesse hebt in deze functie van leerling monteur kun je solliciteren. Dit kan door het sturen een e-mail naar info@vanhemertwoonsfeer.nl  .t.a.v. Niels of Dirk van Hemert.  Geef ook in een korte motivatiebrief aan waarom je het leuk lijkt leerling monteur te worden en als je (relevante) werkervaring hebt kun je dat ook noemen.